I Grövelsjön finns ett stort utbud av aktivteter för alla åldrar och alla årstider.

BOKA: Badtunna och vedeldade bastu

SOMMAR OCH VINTERTID!

Hyr en vedeldade bastu och badtunna  vid Grövelsjöns strand med fantastisk utsikt över fjällen. Avsluta med dopp i sjön eller den intilliggande isvaken vintertid. Vi elda, ni njuta!

Bastu kl 10.30 – 13.30, kl 14.00-17.00 och 18.00-21.00

Bastu och badtunna kl 14.00-17.00 och 18.00-21.00

Priser:   3 timmar bastu 900kr, isvaken ingår

              3 timmar bastu och badtunna 1600kr

Avbokning senast dagen innan!

P.g.a. väderförhållande kan vi inte alltid garantera tillgängligt isvaken.

Boka i receptionen, per mail info@sjostugan.se eller ring 0253-230 45.

Aktiviteter på egen hand:

Vandring
Här öppnar hela fjällvärlden upp sig för såväl barnfamiljer som den erfarne fjällvandraren. Det finns nästan obegränsat med vandringsleder i området. Att vandra till Silverfallet, Sylen och upp på Salsfjället är tre turer som ligger närmast till från Sjöstugan. Läs mer om vandring i Grövelsjön här. www.vandragrovelsjon.wordpress.com

Skidor
Gillar du längdskidåkning och att gå på tur på fjället så är Grövelsjön ett riktigt eldorado. Här finns över 100 km preparerade skidspår i natursnö som sträcker sig från den vackra fjällskogen upp på kalfjället. Det varierade spårsystemet bjuder på storslagen utsikt över fjället och i ett ringlande spårsystem i skogen, både på den svenska och norska sidan av riksgränsen.


Alpint
Endast fem minuter från Sjöstugan ligger anläggningen Grövelfjäll. Det är en bra anläggning för utförsåkning med mycket trevliga backar. Här finns fyra liftar och den längsta nedfarten är 1500 meter och med en fallhöjd på 170 meter. Vid Grövelfjäll finns också värdshus med servering och butik. http://grovelfjall.se/

Skoter
Med utgångspunkt från Grövelsjön finns det markerade leder.

Fiske
Sjöstugan har ett direkt läge intill Grövelsjön och utloppet till Grövlan. Området är mycket eftertraktat och omtalat tack vare sina många och fina strömmande vatten, sjöar och små tjärnar.