Café & servering

Café öppet dagligen kl 10-18. (sommarsäsong 10. juni till 2 oktober 2022)

Lunch dagligen kl 10-18.00

Frukost varje Tisdag till Lördag kl 7.30-10.00 (130kr eller 110kr för boende- och campinggäster)

Middag: varje Onsdag, Torsdag och Lördag erbjuder vi en 3-rättersmiddag. (450kr / 200kr barn, måste förbokas i receptionen, via mail eller 0253-23045)

Caféet och serveringen i Sjöstugan har blivit en riktig klassiker och för många återkommande besökare är de frasiga våfflorna med hemkokt hjortronsylt ett måste. Men vi erbjuder också en mängd andra läckerheter som kommer väl till pass, oavsett om du besöker oss under sommar– eller vinterhalvåret.

En nyhet hos oss är våra hemlagade lunchrätter, vars dofter får det att vattnas i munnen, både på våra gäster och oss själva. Varje veckodag är det flera nya rätter på menyn och har du önskemål om att få vegansk mat så ordnar vi det utan problem.

Vår servering har 50 sittplatser och du kan njuta av fika eller en måltid varje dag under våra långa säsonger, mellan kl 10 och 18. Frukostbuffé finns hos oss varje Tisdag till Lördag, med allt gott man behöver för en fjälltur. Kommer ni hungrig tillbaka från fjället Och samtidigt kan du blicka ut över en fjällvärld som får allt att kännas extra storslaget, som ytterligare en krydda i livet.


Boka