Camping för husbil, husvagn och tält

Den camping som finns hos oss erbjuder en miljö som är så mäktig att det är lätt att tappa andan. Många av våra gäster beskriver hur de påverkas så starkt av lugnet och stillheten, naturens oerhörda skönhet, utsikten över sjö och fjäll och möjlighet att vandra på attraktiva leder i den norska och svenska fjällvärlden. Och så ett fiske som lockar alltifrån riktiga entusiaster till de som fiskar betydligt mer sällan. Du kan fiska här sommar som vinter. Öring och röding finns i sjön. Allt detta är starka skäl till att alltfler väljer att besöka oss, men det finns såklart fler.

Som gäst på vår camping har du tillgång till duschar, toaletter, latrin och kök (spis, ugn, micro, vattenkokare, disk, ingen köksredsåp) i nära anslutning till campingen. Torkskåp och tvättmaskin finns att hyra. Alla platser har förstås eluttag. Varför inte inleda eller avsluta dagen med en bastu, som våra besökare också har tillgång till. Och därefter, kanske beroende på årstid, ett uppfriskande dopp i Grövelsjön eller varmt bad i badtunnan.

 Receptionen är öppet dagligen kl 9.00 – 18.00 (från 14/6)

  • Vid bokning som gäller ankomst samma dag, var vänlig ring för bokning!
  • Incheckning campingen: från kl. 12.00 ankomstdagen
  • Utcheckning camping: senast kl. 11.00 avresdagen
  • Sent ankomst: ett kuvert med incheckningsinformation är klart! Vänligen, titta i brevlådan bredvid entrédörren. Alternativt få ni ett mail med information och dörrcoden.
  • Betalningsvillkor: Vi skickar en faktura senast en månad före ankomst via epost från Billogram. Betalningsvillkor 10 dagar. Bokningar vid kort varsel faktureras vi direkt eller tar emot betalning i receptionen.
  • Avbokningar senast 30 dagar innan ankomst är avgiftsfri. Avbokning 29-15 dagar före ankomst debiteras 30% av beloppet. Avbokning senare än 15 dagar före ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Dessa regler gäller även COVID-19-tiden!

DYGNSPRISER 2024
Campingplats inkl el för husbil/husvagn/bil med taktält: 420:-  högsäsong: 450:- (07.07.-11.08) mellansäsong: 390kr:- (22.4.-31.5. och 07.10.-22.12.) En parkeringsplats bredvid husvagnen/husbil ingår. Alla platser är med el, alla platser är grusad utan pl.7, pl.8 och pl.15. 

Tältplats för mindre tält: 150:- för tält inkl. 1 person, 50:- varje person extra (Barn under 10 år bo gratis) Större tält/Familjetält? Vänligen boka via receptionen eller mail, vi hjälpa dig! Tillägg 100kr/natt för större tält. El till tält: 50kr/dygn (ta med eget kabel, tillgång via vägguttag)  OBS: I tältplats-bokningen ingår ingen parkeringsplats! Använd allmänt parkering längs vägen

Säsongsplats: Plats för en hel vintersäsong för husvagn: 10 000:- excl. el (elmätare finns) Säsongsplats gäller från mitten av oktober till mitten av maj.

Boka gärna själv via ”Boka”-knappen på startsidan.

Platsöversikt finns på campingkartan:

Husvagnscampingen har de senaste somrarna växt snabbt i popularitet. Vi har beslutat oss 2021 för att utöka antalet platser för att ge fler möjlighet att uppleva vår underbara miljö. Men utökningen till totalt 23 platser gjorde vi med varsamhet, för att behålla upplevelsen av stillhet och harmoni i vår fjällvärld.

Med tanke på att de 23 platser som vi har idag för husvagnar och husbilar inte alltid räcker till, så rekommenderar vi att våra gäster bokar platser i förväg. Bokningar kan göras här via vår webbplats eller på telefon. Efterfrågan på tältplatser för lite större tält har också ökat, så därför erbjuder vi ett antal campingplatser till gäster med tält istället för husbil.

Även tältplatser för mindre tält finns nu, så är det möjligt att sova i tält men njuta av dusch, bastu och campingkök efter en fjällvandring.

Rulla till toppen