Hyr båt/kanot

Sjöstugan ligger invid sjön Grövelsjön som är vackert inbäddad i den svenska och norska fjällvärlden. Många av våra gäster älskar att ge sig ut på sjön och upptäcka både naturen och kanske testa fiskelyckan. Här finns möjlighet till fina fångster. Eller varför inte hyra en kajak och på så sätt ta dig fram i den sagolika miljön.

Båtar hyr du genom oss. Vi hyr ut sammanlagt drygt tio båtar, kanoter och kajaker. Du utgår från vår vackra finkorniga sandstrand som riktigt varma sommardagar påminner om en Medelhavsstrand, men inbäddad av mäktiga fjäll.

En populär utflykt är också att via vår taxibåt åka den 15 minuter långa turen till Sylen i Norge, som ligger i Grövelsjöns norra ände. Därefter kan man vandra från Sylen över Långfjället och njuta av vidunderlig utsikt. Sedan fortsätter många vandringen på leden i Carl von Linnés fotspår, tillbaka till Sjöstugan.

Vi har ingen tidtabell utan kör på beställning. Boka genom att ringa 0253-230 45 eller kom in till oss på Sjöstugan när du är här för att boka din båttur. Priset för vår båttaxi är 150:-/person om man är minst 3 stycken. Det går att själv välja tid för båttaxin. Vi kör under alla dygnets ljusa timmar.

Boka