Camping för husbil, husvagn och tält

Den camping som finns hos oss erbjuder en miljö som är så mäktig att det är lätt att tappa andan. Många av våra gäster beskriver hur de påverkas så starkt av lugnet och stillheten, naturens oerhörda skönhet, utsikten över sjö och fjäll och möjlighet att vandra på attraktiva leder i den norska och svenska fjällvärlden. Och så ett fiske som lockar alltifrån riktiga entusiaster till de som fiskar betydligt mer sällan. Du kan fiska här sommar som vinter. Öring och röding finns i sjön. Allt detta är starka skäl till att alltfler väljer att besöka oss, men det finns såklart fler.

Som gäst på vår camping har du tillgång till duschar, toaletter, latrin och kök i nära anslutning till campingen. Alla platser har förstås eluttag. Varför inte inleda eller avsluta dagen med en bastu, som våra besökare också har tillgång till. Och därefter, kanske beroende på årstid, ett uppfriskande dopp i Grövelsjön eller varmt bad i badtunnan.

DYGNSPRISER 2021
Campingplats för husbil/husvagn per dygn: 330:- inkl el.

Tältplats 150:- för tält inkl 1 person, 50:- varje person extra, 50:- el till tält


Säsongsplats: Plats för en hel vintersäsong för husvagn: 10 000:- inkl el.

Boka gärna själv via “Boka”-knappen på startsidan.

Platsöversikt finns på campingkartan:

Husvagnscampingen har de senaste somrarna växt snabbt i popularitet. Vi har beslutat oss för att utöka antalet platser, för att ge fler möjlighet att uppleva vår underbara miljö. Men utökningen ska ske med varsamhet, för att behålla upplevelsen av stillhet och harmoni i vår fjällvärld.

Med tanke på att de 23 platser som vi har idag för husvagnar och husbilar inte alltid räcker till, så rekommenderar vi att våra gäster bokar platser i förväg. Bokningar kan göras här via vår webbplats eller på telefon. Efterfrågan på tältplatser för lite större tält har också ökat, så därför erbjuder vi ett antal såna platser sommaren 2021.

Även tältplatser finns nu, så är det möjligt att sova i tält men njuta av dusch, bastu och campingkök efter en fjällvandring.

Boka