Café & servering

Öppet dagligen kl 10-18!

Caféet och serveringen i Sjöstugan har blivit en riktig klassiker och för många återkommande besökare är de frasiga våfflorna med hemkokt hjortronsylt ett måste. Men vi erbjuder också en mängd andra läckerheter som kommer väl till pass, oavsett om du besöker oss under sommar– eller vinterhalvåret.

En nyhet hos oss är våra hemgjorda vegetariska soppor, vars dofter får det att vattnas i munnen, både på våra gäster och oss själva. Varje veckodag är det en ny soppa på menyn och har du önskemål om att få soppan helt vegansk så ordnar vi det utan problem. Och så hembakat bröd till det.

Vår servering har 50 sittplatser och du kan njuta av fika eller en soppmåltid varje dag under våra långa säsonger, mellan kl 10 och 18. Och samtidigt kan du blicka ut över en fjällvärld som får allt att kännas extra storslaget, som ytterligare en krydda i livet.

Det är så många som har hittat hit till Sjöstugan sedan vi öppnade serveringen igen, att vi planerar för att erbjuda ytterligare en del enklare maträtter. Vi ber att få återkomma till vad vi ska fresta dig med, lite längre fram.


Boka